Mijn eerste post!

 • Post Author:

Hey lieve vrienden, familie en onbekende!

Ein-de-lijk! Na al het een en ander gedeeld te hebben via social media, een GoFundme actie gestart te hebben & samen met Bowie in het AD gestaan, nu ook mijn eerste blog online! Nu kan ik écht aan de slag met schrijven, een online dagboek, random verschillende dingen vertellen, video’s & nog veel meer. Ik heb er heel veel zin in! Even een duimpje omhoog voordat we beginnen.

Laat ik mijn eerste blog eens beginnen met het stellen van een simpele vraag. 

Mijn vraag voor jou: Wat zijn de vijf dingen in het leven die jij het allermeest waardeert? 

Toen iemand mij deze vraag stelde, wist ik het antwoord best wel heel erg snel. 

Het is de verbinding met familie & vrienden, het is blijdschap, liefde, groei en het is gezondheid. Ja, dit vind ik toch wel de meest belangrijke dingen. 

‘Grappig’ genoeg kwam er iets tussen mij en deze doelen. In een redelijk korte periode heb ik de dingen waar ik het meeste om geef opgegeven. Er kwam namelijk een ‘bezoeker’ in mijn leven die ik niet helemaal had verwacht. Nee, dit was geen persoon, maar een mentale ziekte.

Een eetstoornis om maar gelijk even specifiek te zijn. 

Ik zal jullie in de komende blogs wat meer over mijn verhaal vertellen, want hoe is het begonnen? Hoe heeft de eetstoornis mijn leven langzamerhand overgenomen en waarom heb ik gekozen voor professionele hulp? 

Omdat ik toch wel heel veel te vertellen heb, het geen probleem vind om een beetje te kletsen en het heerlijk vind om te schrijven, zal ik het verdelen in een aantal delen.

Ik vind het best wel spannend om zo’n blog te starten omdat het toch wel mijn persoonlijke verhaal is. Maar ik deel mijn verhaal en schrijf hierover omdat dit mij erg helpt in mijn herstel. Het praten over de eetstoornis en het woorden geven op een gezonde manier zorgt dat de eetstoornis minder ruimte krijgt.

En minder ruimte voor de eetstoornis? Meer ruimte voor Max! 

& geen zorgen, want naast alleen te schrijven over mijn eetstoornis, ga ik sowieso meer schrijven, bloggen & delen over heel veel andere dingen die mij bezig houden!

Oh ja en als je wat wilt vragen of zou willen weten? Vragen mag altijd! 

Ook als je nog ideeën hebt voor een leuk onderwerp voor een bloggie, zeker, zeker, zeker welkom! 

Heel veel liefs,

Maxime

Deze post heeft 2 reacties

 1. Naomi

  You did it! Wat goed dat je bent gestart met je blog. Heel veel succes!

  Lieve groetjes,

  Naomi ( Algemeen Dagblad)

 2. Inge

  Hey lieve Max, wat een mooi filmpje en wat ben je ontwapenend open. Goed van je om dit delen in de hoop anderen herkenning en steun te bieden. Proud of you!!. Keep up the good work. Op naar een mooie blog en vooral een mooi en goed leven. Liefs uit Leiden, Inge

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.